L’Alcalde d’Ontinyent rep a la campiona d’Espanya Infantil de natació

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez Gramage, i el Regidor d’ Educació, Esports i Joventut, José Antonio Pla Ros, van felicitar a la guanyadora en 400 metres Estils del XXXIII Campionat d’Espanya Infantil d’ Estiu Carla Vidal Enguix, la qual pertany al Club Natació Altius Ontinyent.
El regidor d’Educació li va atorgar un detall de part de l’ ajuntament i va destacar el mèrit d’aquesta jove ontinyentina de 13 anys, la qual compagina els seus estudis d’ E.S.O amb els entrenaments que li ocupen sis dies a la setmana. Segons Carla Vidal “resulta dur, encara que gratificant”. També va afegir que “lluitarà per mantindre la primera posició”.
A més, Mariló Martí Ballester va aconseguir el bronze en 400 metres Lliures. El Club de Natació Ontinyent va competir amb un total de set nadadors: Javier Ferrero Cerdá, Álex Torró Terol, María Micó Biosca, María Martínez Olcina, Marta Tolsá Sanchis, Mariló Martí Ballester i Carla Vidal Enguix, destacant els bons resultats de tot l’ equip.
El campionat, celebrat a les instal·lacions del Riu Esgueva a Valladolid, va reunir un total de 878 nadadors de 224 clubs de tots l’ estat, 523 xics nascuts en els anys 1995-1997 i 355 xiques nascudes en els anys 1997 i 1998. Amb aquest campionat, els nadadors posen punt i final a la temporada.