L’Albereda acull hui la VII Carrera Popular per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual

Els corredors completaran un recorregut de 2,2 km aproximadament

El Centre Ocupacional La Costera celebra hui dijous la VII Carrera Popular per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual. Serà una competició d’àmbit provincial on participaran centres de Mislata, Ontinyent, Villanueva de Castellón, Xest, Rocafort, Alzira, Carcaixent, València capital, Xirivella, entre d’altres.

En les dues anteriors edicions la carrera va comptar amb més de 550 corredors i aquest any les previsions són que es supere el nombre total de participants. A més, uns 170 voluntaris i més de 30 centres de la província de València donaran un ambient festiu a l’Albereda Jaume I de Xàtiva.

Serà una jornada especial que començarà cap a les 10:30 hores on es donaran els dorsals a tots els centres inscrits i a les 12:00 hores es donarà l’eixida des de l’Albereda..

La carrera circularà per tot el centre històric de Xàtiva per a cobrir aproximadament uns 2,2 km de distància. Carrers amb tanta història com la plaça de la Seu, el carrer Sant Domènec, Sant Agustí, Les Santes, Plaça del Mercat, Carrer Botigues o Sant Francesc seran testimoni d’una carrera especial.

La directora del centre, Amor Amorós, comentava que “és una festa per a tots els participants; el que ens mou per fer aquest tipus d’activitats no és l’àmbit competitiu, sinó més aviat el fet de conviure una jornada amb un grup d’amics”. Una vegada acabada la carrera, cada corredor rebrà la seua medalla i la seua borsa del corredor.

Des del centre es convida a tota la població a què anime als corredors en la cursa.