L’Ajuntament publica les llistes dels candidats als 21 llocs de treball

Els aspirants rebran una carta del Servef on es determinarà el lloc i l’hora de presentació de la documentació necessària

L’Ajuntament de Xàtiva ha publicat les llistes de persones candidates remeses pel Servef per a cadascuna de les ocupacions oferides dins del Pla d’Ocupació conjunta de les administracions públiques valencianes 2015.

Els candidats rebran una carta de presentació del Servef on es determinarà el lloc i l’hora de presentació de la documentació necessària per a procedir al seu barem.

En total es contractarà a 21 persones aturades, per a un període de quatre mesos, a temps parcial del 75% de la jornada, en les ocupacions relacionades a continuació. La selecció es realitzarà seguint els criteris de baremació establerts en l’Anunci de la Diputació Provincial de València, i l’acord de Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Xàtiva, que s’adjunten.

Llistat de les persones candidates aportat pel Servef: http://www.xativa.es/sites/default/files/noticias/docs/Llistats%20SERVEF_0.pdf