L’Ajuntament invita a les associacions a participar en els tallers de Nadal

La regidoria de Medi Ambient contribuirà econòmicament a les entitats que organitzen alguna activitat

Des de l’Ajuntament de Xàtiva inviten a les associacions locals a participar en els actes de les festes de Nadal. Des de la Regidoria de Medi Ambient s’està preparant un programa d’activitats, “la nostra voluntat és oferir durant els dies de vacances escolars tallers o activitats per als més menuts. En este sentit, estem treballant amb idees que vinculen el joc, l’oci i la creativitat amb valors com la reutilització, el respecte al medi ambient o la importància del reciclatge”, afirma la regidora de l’àrea, Pilar Gimeno.

Des de la Regidoria de Medi Ambient conviden a les associacions a participar d’aquesta iniciativa. “Estem oberts a qualsevol activitat que creieu interessant per fomentar aquests valors i, a l’hora, servisca per donar a conèixer la vostra tasca. Si voleu participar estarem encantats de rebre les vostres propostes”.

L’Ajuntament, a través de la regidoria de Medi Ambient, donarà suport logístic i contribuirà econòmicament a les entitats que organitzen alguna activitat. Es poden fer arribar les propostes per registre d’entrada a l’Ajuntament fins al pròxim 30 d’octubre de 2015 (inclòs).