L’Ajuntament de La Llosa de Ranes implantarà una Escola d’Anglès amb titulació oficial

La reunió informativa serà aquest divendres al Centre Cívic

Una de les peticions que veïns i veïnes de La Llosa de Ranes han realitzat al llarg dels últims anys és poder aprendre anglès sense haver de desplaçar-se de la localitat. El coneixement de l’idioma i la seua certificació oficial permeten obtindre una major puntuació a oposicions i a l’hora d’accedir a un treball. És per això que la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de La Llosa de Ranes va a tractar de fer realitat esta demanda amb la intenció de posar en funcionament una Escola d’Anglès mitjançant la que es podrà obtindre títol oficial de Cambridge. L’Ajuntament de La Llosa de Ranes, amb la col·laboració de Aula Abierta, una institució que està present en més d’un centenar de centres arreu de tota Espanya, implantarà a la localitat els cursos per a que totes aquelles persones que vullguen cursar estudis d’anglès puguen fer-ho amb la comoditat de no tindre que eixir de la població.

La reunió informativa i les proves de nivell es realitzaran el pròxim divendres 18 de setembre al Saló d’Actes del Centre Cívic, a partir de les 6 de la vesprada. Totes aquelles persones interessades poden passar per les oficines de l’Ajuntament per a recollir un model de sol·licitud i emplenar-lo per al entregar-lo divendres, o poden acudir directament i omplir el document allí a la mateixa vegada que s’informen.

La inscripció podrà realitzar-se fins el dia 28 de setembre, pel que l’inici de curs seria al mes d’octubre. La metodologia emprada per Aula Abierta es basa en l’aprenentatge a través de l’ús de l’idioma, per a esta acadèmia “una segona llengua deu adquirir-se de la mateixa forma que vam aprendre a parlar la llengua materna: a través del contacte i la immersió, no de la teoria”, així ho han expressat en un comunicat que ha sigut repartit per la població. Afirmen que els exàmens no són teòrics, sinó que es centren en la competència lingüística, la capacitat real de comunicació que posseeix l’alumne, seguint les directrius que estableix el Marc Europeu de Referència (CEFR) del Consell d’Europa.

La regidora d’educació a l’Ajuntament de La Llosa de Ranes, Rosa Hostalet, ha afirmat que “esta és una gran iniciativa en matèria de formació a la nostra localitat i amb ella es cobreix una demanda que realitzava la nostra població. Assistint als cursos de Aula Abierta podran aconseguir una titulació que certifique el seu nivell d’anglès d’una manera oficial, ja que compten amb el títol oficial de Cambridge, que és plenament vàlid per a l’accés a un lloc de treball i poder optar a títols universitaris, beques internacionals i oposicions”. Des de la Regidoria d’Educació es vol fer una crida a totes aquelles persones que puguen estar interessades a que acudisquen a la reunió informativa o que consulten a través de la web lallosaderanes.es la informació que necessiten. Els preus seran 15 € de matrícula anual i 28€ mensuals.

Un comentario sobre “L’Ajuntament de La Llosa de Ranes implantarà una Escola d’Anglès amb titulació oficial”

  1. estoy de acuerdo con la información ofrecida en esta noticia pero tengo que decir que, a pesar de que la redacción del articulo esta muy bien hecha, puede llevar a confusión todo lo que ahí se dice. Eso de que se puede aprender el idioma de forma natural como la lengua materna, sin teoría, es una mentira como una casa y menos si esa «inmersión» de la que hablan se hace dos o tres horas a la semana. la verdad es que esto caerá por su propio peso y si se presentan a las titulaciones de Cambridge, que no esperen no tener que hacer nada teórico porque esto no es verdad, para nada. como siempre, estas empresas mintiendo a la gente y jugando con su economía y prestigio. Esto es como lo de perder peso, no hay formulas mágicas, hay que hacer lo que hay que hacer y sin misterios ni cosas raras. Para hacer un examen de esas características hay que estudiar gramática para poder atender a todas las áreas tanto de writing, use of english incluso listening y speaking… también decir que estas empresas no pueden examinar, lo que hacen es preparar y después presentar a la gente a los exámenes, igual que hacen muchos centros mucho mas preparados y con mucho mas prestigio que este tipo de empresas.

Los comentarios están cerrados.