L’ajuntament de la Font, descontent amb la xerrada d’ahir

La xerrada va estar impartida per la Diputació

Aquest dimecres es va fer una xarrada al Centre Social Polivalent de la Font de la Figuera amb el títol: “iniciatives d’ocupació: recursos d’integració”. Aquesta xarrada va estar al càrrec d’una tècnic de la Diputació de València.
Aquest acte va ser plantejat per les regidories d’Igualtat i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Font de la Figuera per tal de motivar i recolzar a les persones aturades a seguir lluitant i per informar-se d’alternatives per fomentar l’ocupació. La xarrada estava subvencionada integrament per la Diputació dins de l’ Àrea de Benestar Social i Sanitat.
Els assistents van participar al col·loqui molt il·lusionats amb la intenció de informar-se de possibles pautes per tal d’aconseguir un lloc de treball tot i la greu situació econòmica que estem passant, però, la xarrada ni va complir les expectatives ni els plantejaments que tot el món esperava amb gran interès, afirmen des del Consistori.
En paraules de la regidora d’Igualtat, Irene Vila “ la xarrada no es va encarar amb el plantejament que esperàvem. El que volíem era que els assistents obtingueren recursos per fomentar l’ocupació i l’autoocupació però es vam trobar amb l’exposició d’un diagnòstic de la situació actual que el que va fer va ser desmotivar totalment als assistents”.
Des de l’ajuntament ja s’han posat en contacte amb el servei de formació del Departament de Benestar Social per mostrar el seu descontent i que no es donen aquest tipus de serveis contraproduents.