L’Ajuntament de l’Olleria ha organitzat una marxa nocturna que permetrà practicar l’excursionisme sense la pressió solar

La calor no serà excusa este divendres 10 de juliol per a desdir-se de fer esport, perquè l’Ajuntament de l’Olleria ha organitzat una Marxa Nocturna que permetrà practicar l’excursionisme sense la pressió solar. La ruta recorrerà les rodalies de la ciutat, passant per llocs com la Sénia, l’Alcavó, la Barraca, el Port, la Gaveta o el barranc de l’Alegre.

L’eixida de la marxa està prevista a les 22:30h des del parc Beat Ferreres, i només cal dur calçat còmode, una ampolla d’aigua i una llanterna o frontal. A mig trajecte la regidoria de Joventut, que és la promotora de la iniciativa, oferirà un avituallament per a recuperar forces.

L’estiu passat es va organitzar una primera Marxa Nocturna a la que van respondre una gran quantitat d’assistents, fet que ha fet repetir i ampliar la proposta. A més de la marxa d’este divendres 10 de juliol en hi ha prevista una altra el 31 de juliol.