L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins entrega les claus de 4 vivendes socials

Viuran en règim de lloguer amb una quota mensual establida segons les condicions de cada família

Un total de quatre famílies de l’Alcúdia de Crespins han rebut aquesta setmana, de mans de l’alcalde Roberto Granero i la regidora de Benestar Social, Inma Penadés, les claus dels habitatges socials de propietat de l’EIGE, en les que viuran a partir d’ara en règim de lloguer amb una quota mensual establida segons les condicions de cada família. “Tots tenim dret a una vivenda, la realitat socioeconòmica actual fa que aquesta necessitat no puga ser satisfeta per molts individus. L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins, en aquest marc, s’involucra per a tornar eixe dret”, informen des del Consistori. Aquesta entrega de claus se suma a les 2 vivendes ja entregades amb anterioritat i que fan un total de 6 habitatges en 2015. L’entrega de claus ha sigut el resultat del treball de la regidoria de Benestar Social i la Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, a través de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat Valenciana (EIGE).

Es tracta d’una «acció d’èxit» per al Consell de Benestar Social de recent creació. La regidora i l’alcalde els han desitjat a tots ells molta sort en aquesta nova etapa en unes vivendes amb les condicions exigides per a desenvolupar una vida normalitzada. Les quatre famílies de l’Alcúdia de Crespins accedeixen als seus nous habitatges després de firmar un contracte administratiu d’arrendament.

A més d’aquesta iniciativa, el Consell de Benestar Social ha dut a terme altres accions destacables. De les més reconegudes; la iniciativa d’anticipar diners per a la compra de llibres de text a les famílies que no podien adquirir-los. Els llibres, al finalitzar el curs i si estan en bon estat, s’aprofiten per a altres xiquets i es recompensa el bon ús. “Enguany l’aportació econòmica total per a aquesta ajuda ha augmentat considerablement”, destaquen des de l’Ajuntament.