L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins dóna la benvinguda a tots els nounats de l’any 2015

L’acte va presentar en societat a tots els xiquets que formen la “quinta del 2015”

El 3 de gener, l’ajuntament va organitzar el primer acte oficial per a donar la benvinguda a la vida als xiquets nascuts al poble l’any passat. L’acte, al qual va acudir un gran nombre de persones, es va celebrar en la Sala Generalitat el matí del diumenge.

Un total de 32 xiquets van ser presentats en societat davant del poble en una bonica cerimònia civil organitzada per la regidora de Servicis Municipals, Angels Perales. Acte que es va celebrar per primera vegada en el poble amb el títol de “Benvinguts a la vida”, i que es pretén siga una iniciativa amb continuïtat any rere any per a fer poble, per a fer present i futur i en definitiva, per a fer Alcúdia.

Va ser un dia molt especial, no sols per a pares, mares i familiars dels xiquets presentats, sinó també per a la resta de veïns de la localitat, ja que es donava la benvinguda a 32 nous alcudians i alcudianes. 32 nounats que formen la “quinta del 2015” i són ja part d’esta gran família que és el poble de l’Alcúdia de Crespins.

En l’acte, a més de presentar en societat a tots els xiquets, se’ls va fer entrega d’un xicotet detall que simbolitza l’acolliment i la benvinguda de part de tot el poble.

En paraules de l’alcalde Roberto Granero: “Un poble no por oblidar el passat, no pot deixar passar el present i per suposat no pot renunciar a un millor futur, per tant per part de les administracions públiques hem de respectar i valorar als nostres majos, viure el present amb la major de les intensitats per caviar les coses i lluitar per un futur amb més progrés, esperança i oportunitats. D’eixe futur volem siguen partícips els alcudians i alcudianes que hem presentat hui en societat i la responsabilitat de què això passe és de tots nosaltres. Per tant des del present que ens ha tocat viure lluitem tots junts per aconseguir un futur amb més solidaritat, igualtat i justícia.”