L’Ajuntament de Bocairent aconsegueix garantir la continuïtat de la Residència de la 3a edat

Una pòlissa de tresoreria i la cancel·lació de part del deute contret per la Generalitat permeten efectuar tots els pagaments del 2011
Bocairent inicia les seues festes patronals “amb la satisfacció d’anar resolent, després d’intenses gestions, els problemes econòmics que entrebancaven el dia a dia de la Residència de la 3a edat”, segons l’alcalde Josep-Vicent Ferre. Així, aquest 1 de febrer la Generalitat Valenciana feia efectiu l’ingrés de 162.329 euros per satisfer una part important del deute acumulat durant el 2011; a més, el dia anterior, l’Ajuntament signava una pòlissa de tresoreria per comptar amb liquiditat i realitzar els pagaments pendents de l’any passat a tots els proveïdors.

Igualment, les nòmines de gener “s’han pagat amb normalitat” i el passat 26 de gener, el Ple municipal aprovava els pressupostos anuals que mantenen els actuals preus públics per als usuaris. De fet, el primer edil anuncia que durant aquest exercici es preveu la contractació d’un nou auxiliar de clínica i l’augment de la jornada del psicòleg i de l’assistenta social ja que “no tenim dèficit i sí totes les places cobertes i amb llista d’espera”. Finalment, Ferre “agraeix a tots els treballadors, els usuaris i els familiars, així com a tots els bocairentins i les bocairentins, la solidaritat mostrada i la col·laboració en uns moments tan difícils”.