L’Ajuntament d’Ontinyent presenta el Banc de Naus i Locals a les immobiliàries

L’objectiu és fomentar la implantació de noves empreses a la ciutat

L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit a presentar a les immobiliàries de la ciutat el programa del Banc de Naus Industrials i Locals Comercials posat en marxa des del consistori per dinamitzar l’activitat econòmica en la ciutat, fomentant la implantació de noves empreses i negocis al municipi. Aquest programa, que forma part del Pla de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació impulsat pel Govern d’Ontinyent, crearà una borsa de naus industrials i locals comercials en diferents punts de la ciutat que estiguen sense activitat actualment. Els propietaris les oferiran en règim de lloguer a un preu preferent, mentre que l’ajuntament afavorirà el pagament del lloguer en tant que el 50% de la subvenció que es puga concedir a l’emprenedor anirà directament al propietari dels locals i naus, una ajuda finançada amb fons del Pla de Reactivació Econòmica.

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat pel Primer Tinent d’Alcalde, Josep Francés, s’ha reunit a tal efecte a l’edifici CREC (Centre de Referència Econòmica de la Ciutat d’Ontinyent) amb representants de 8 agències immobiliàries locals. Aquesta reunió entra dins la ronda de contactes amb propietaris i agents de la propietat que s’estan emprenent per tal que aquestos aporten les dades dels seus locals, així com el seu estat i altres informacions d’interès, per tal d’incloure-les a la base de dades del Banc de Naus i Locals. Els agents immobiliaris han mostrat una acollida altament positiva a la iniciativa del Govern d’Ontinyent, i ja han començat a arribar les primeres fitxes de locals i sobretot de naus industrials al departament de Promoció Econòmica, des d’on es gestionarà aquest programa.

Cal destacar que, tal com també es contempla al Pla de Reactivació Econòmica, totes les naus industrials de la ciutat, i els locals que estiguen en les zones considerades “de promoció” (Carrer Major, Sant Domingo i El Teler) podran beneficiar-se d’una subvenció del 50% del cost de l’arrendament, una ajuda també destinada a afavorir l’activitat empresarial a la ciutat.

Es pot ampliar la informació a l’Oficina de Promoció Econòmica d’Ontinyent (edifici CREC, Carrer Maians, 19) i a la plana web de l’Ajuntament d’Ontinyent, a l’apartat www.ontinyent.es/content/emprenem-amb-tu