L’Ajuntament d’Ontinyent felicita el Martínez Valls Bàsquet pel seu ascens a Primera Nacional

L’equip sènior del Club Martínez Valls Bàsquet-El Teler CC. jugarà la propera temporada a la Primera Divisió Nacional, ja que la Federació Valenciana de Bàsquet ha assignat al club ontinyentí una plaça d’ascens. Cal recordar que el Martínez Valls Bàsquet, tot i no haver aconseguit l’ascens directe en l’últim moment, era el primer equip amb preferència per a sol·licitar la plaça, en haver aconseguit el segon lloc en la fase d’ascens. L’objectiu inicial del club era mantenir la categoria autonòmica, amb un planter format per jugadors amb una mitjana d’edat de 21 anys, sent el jugador més veterà Carlos Calabuig, de tan sols 28.

Des del club ontinyentí, Xavi Martínez destacava que “la temporada ha estat impressionant, ja que a mes d’aconseguir l’ascens, aquesta temporada hem aconseguit ‘enganxar’ a mes aficionats al bàsquet, i partits com els de l’Alfàs o com el del C.B. Pilar passaran al record de tots”. El Martínez Valls Bàsquet ha agraït “de tot cor” el seu recolzament a l’Ajuntament d’Ontinyent, els patrocinadors i els mitjans de comunicació que s’han fet ressò d’aquesta temporada de bàsquet.
Per la seua banda, el regidor d’esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pepe Pla, ha felicitat el Martínez Valls Bàsquet “per aconseguir un gran èxit com aquest per a l’esport de la ciutat, que ve a recompensar la tasca ben feta durant anys des del club”.