L’ajuntament d’Albaida s’acomiada un estiu més dels becaris de la “Dipu et Beca”.

El treball realitzat per les i els joves seleccionats en el programa ha sigut molt eficient segons els treballadors del consistori

L’alcaldessa accidental, Eva Tormo, s’ha acomiadat dels becaris que van ser seleccionats per realitzar les pràctiques formatives a l’ajuntament d’Albaida durant aquest estiu mitjançant el programa la “Dipu et beca”. Tormo assegura que han realitzat un treball molt eficaç i que cada vegada són joves molt més competitius amb les seues tasques. A més, Eva Tormo afegeix que per a l’Ajuntament d’Albaida “ha suposat un esforç adherir-se un anys més a aquest programa, però sens dubte mai deixarem de fer-ho ja que per als estudiants d’universitat i cicles formatius és una gran oportunitat per conèixer de ben a prop el treball d’un ens públic, les relacions laborals, entendre la burocràcia del món laboral, així com, ampliar d’experiència els seus currículums en aquests moments difícils que estan vivint molts joves que estan acabant els seus estudis superiors”.

Per als joves becaris és, sens dubte, una feina que realitzen amb molt d’entusiasme perquè es troben al seu poble, rebent una gratificació econòmica i que a més a més arriben a conèixer el treball que es viu als ajuntaments i també a les administracions públiques. Unes pràctiques formatives que potencien allò que han rebut a la universitat i ho traslladen al món laboral. Tot i que, ells reconeixen que la situació laboral actual és precària, aquestes pràctiques els fa establir un xicotet contacte amb el món laboral.