L’Ajuntament d’Albaida oneja les banderes a mitja asta en senyal de dol pel 7é Aniversari de l’accident de MetroValència

La proposta del PSPV fou aprovada per unanimitat per la junta de govern

L’Ajuntament d’Albaida s’adhereix a la proposta del PSPV d’onejar les banderes a mitja asta en senyal de dol pel fatídic accident de metro ocorregut ara fa 7 anys a la ciutat de València, el més greu d’Espanya. Un accident que va causar la mort de 43 persones i va deixar a 47 ferides. Per als socialistes d’Albaida, que formen part de l’equip de govern amb el grup Bloc-Compromís, consideren que “han de ser les mateixes entitats públiques les que contribuïsquen a recordar” les víctimes i els familiars, després que “tan luctuós aniversari coincideix amb la reobertura del debat públic en gran mesura produït per les actuacions, que mai han parat, de l’Associació de Víctimes” del Metro del 3 de juliol.

En nom de tots els veïns del poble, l’Ajuntament d’Albaida vol mostrar el condol i la solidaritat als familiars de les víctimes i que es torne a reobrir el cas perquè encara “no s’han assumit responsabilitats polítiques”.