L’Ajuntament d’Albaida i la Conselleria col·laboren per facilitar l’accés als habitatges d’EIGE disponibles al municipi

Els habitatges que estaven en règim de venda, podran passar a lloguer amb dret a compra

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori i l’Ajuntament d’Albaida van a col·laborar per facilitar l’accés als habitatges que l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE) té disponibles en el municipi. La directora general de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE), Blanca Marín, ha mantingut una reunió amb l’alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert, i la regidora de serveis socials, Maria Ángeles Salom per tractar la situació dels immobles buits que la Generalitat té a la localitat i modificar així el seu règim d’ús.

Aquesta modificació suposa que els habitatges protegits puguen estar a disposició, indistintament, tant en règim de venda, lloguer o lloguer amb dret a compra. L’ajuntament d’Albaida canalitzarà la potencial demanda dels 63 immobles disponibles. D’ells, 29 són unifamiliars adossats amb jardí privat i 34 pisos en dos edificis de dues altures, amb garatge i traster.

Els preus d’aquests habitatges van des dels 68.990 euros als 90.609 euros, segons les característiques de les mateixos. La Conselleria s’ha compromès a adaptar les necessitats oferint aquests habitatges també de lloguer amb opció a compra, amb uns preus mensuals entre els 220 i els 300 euros (IVA inclòs).

Per agilitzar les gestions i facilitar la posada a disposició de tots aquests habitatges, l’ajuntament d’Albaida oferirà informació sobre les diferents opcions per adquirir els immobles i recollirà les sol·licituds de les persones interessades que podran presentar-se al mostrador de l’ajuntament.