L’Ajuntament col.labora amb el Torneig de Tardor del Club de Petanca d’Ontinyent

El regidor de Parcs i Jardins, Manuel Cuesta, i el d’Esports, Pepe Pla, acudiren recentment a la cel.lebració del Torneig de Tardor del Club de Petanca d’Ontinyent, que va tenir lloc al Parc de Sant Rafel. Al voltant de 40 persones participaren en una matinal lúdic-esportiva que va incloure un esmorzar de germanor en el mateix parc.

L’Ajuntament d’Ontinyent col.laborava amb el torneig acondicionant el parc per a la competició mitjançant regidoria de Parcs i Jardins, i disposant els trofeus que se’n van endur els guanyadors, mitjançant la regidoria d’esports.

El regidor Pepe Pla manifestava que els membres del club de petanca “són una mostra més de que l’esport no té edat, ja que sempre hi ha opcions a l’abast de les circumstàncies de cada persona. Incentivar la pràctica esportiva també entre els nostres majors pensem que és molt positiu, i si és en un ambient tan saludable com el que es respira a aquest club, encara més”.

Per la seua banda, l’edil Manuel Cuesta posava de relleu que al Club de Petanca “ja saben que poden comptar amb l’Ajuntament per a qualsevol esdeveniment d’aquest tipus, perquè a més de les nostres regidories, tot el Govern Municipal té present i no s’oblida dels nostes majors, i estarà sempre al seu costat”.