L’agrupament escolta Jamboree comença una nova ronda solar carregada de projectes

Aquest dissabte ha organitzat un sopar popular

L’agrupament escolta Jamboree de Xàtiva va començar la seua nova ronda solar el passat dissabte amb una excursió a l’antic balneari de Santa Anna.

A més, ha organitzat un sopar popular a la plaça Pintor Tudela per al proper dissabte dia 3 d’octubre. El tiquet del sopar val 3 euros i inclou picadeta i beguda, mentre que l’entrepà s’haurà de portar. El tiquet es pot reservar a través de la pàgina de Facebook de l’agrupament o del correu jamboreexativa@hotmail.com.

Des de l’Agrupament Escolta Jamboree es vol convidar a tots els veïns del barri a assistir al sopar, especialment a aquells que han passat per l’agrupament al llarg de la seua vida.

Destaquen que “aquesta ronda solar va a estar plena de projectes, ja que enguany volen estar més implicats en el barri del raval i la ciutat de Xàtiva, per a posar el seu gra de sorra en la solució als problemes de la ciutat”.

L’Agrupament Escolta Jamboree realitza les seues activitats els dissabtes de 16:30 a 18:30 al parc de Sariers i al seu local al carrer Argenteria nº56. A l’agrupament es poden apuntar xiquets i xiquetes de 4 a 18 anys. Per a més informació, contactar amb l’agrupament durant el seu horari d’activitats, a través de la seua pàgina de Facebook o del correu electrònic.