L’agrupament escolta Jamboree celebra el final de curs

El campament d’estiu tindrà lloc al municipi de Poveda de la Sierra (Guadalajara)

L’Agrupament escolta Jamboree de Xàtiva va realitzar el passat divendres un sopar popular a la Plaça del pintor Joaquim Tudela per a celebrar el final de la ronda solar 2014-15 amb tots els membres de l’agrupament. Al sopar van assistir tant xiquets i xiquetes com pares i mares que van passar una bona vetllada acomiadant-se del curs i agafant forces per al campament d’estiu. Al sopar es va aprofitar per a explicar a mares i pares tota la informació sobre el campament d’estiu d’aquest any.

Enguany l’Agrupament Escolta Jamboree se’n va de campament al municipi de Poveda de la Sierra, situat dins del Parc natural del Alt Tajo, a la província de Guadalajara. Com tots els anys els membres del Jamboree passaran la primera quinzena d’agost, de l’1 al 14, convivint, aprenent i passant-ho bé en un entorn natural.

Al campament assisteixen xiquetes i xiquets entre els 5 i els 18 anys, separats per grups d’edat i amb una programació educativa adequada a la seua edat, les seues necessitats i els seus interessos. La inscripció al campament no està tancada i es pot reservar el campament fins al dia 17 de juliol. Per a aquelles persones que no formen part de l’agrupament el preu és de 245 euros els 14 dies de campament i de 215 euros per 9 dies de campament, opció que poden escollir els xiquets que tinguen entre 5 i 10 anys. Aquelles persones que estiguen interessades poden contactar amb l’agrupament a través del Facebook o del correu electrònic jamboreexativa@hotmail.com