L’Agència Tributària reclama a l’Ajuntament d’Albaida 189.834,75 €, de l’època de govern del PSOE

Es tracta d’un embargament per no haver pagat l’IVA de l’antiga empresa pública SPEASA, creada per l’anterior govern socialista municipal.

L’equip de govern actual ha aconseguit alçar l’embargament per valor de 189.834,75 €, i ha sol·licitat que siga anul·lat, donat que considera aquest deute com a prescrit.
Aquesta situació deixa patent com part dels problemes econòmics actuals estan provocats per l’alt endeutament heretat per l’equip popular l’any 2003.

Albaida, 1 de juny de 2009.- L’Ajuntament d’Albaida va rebre el día 24 de març un registre d’entrada de la Agència Tributaria pel qual li se notificava un expedient d’embargament de comptes a la empresa pública d’Albaida per la quantitat de 189.834,75€ .

Segons Robert Sala, alcalde popular en funcions, “aquest document va fer que el grup socialista de l’Ajuntament d’Albaida es posara a la seva tasca habitual de filtrar documents a la premsa per tractar de desprestigiar a l’actual govern municipal del PP. Però per una casualitat s’adonaren de que tal embargament procedia de l’època en que ells ostentaven el govern municipal, en concret es referia a l’IVA no declarat dels anys 1995,96,97,98 de la aleshores empresa pública SPEASA dirigida per l’equip de govern socialista. En eixe moment, van decidir no publicar ninguna menció dels fets, ja no els interessava informar, perque ells eixien perjudicats”.

L’actual equip de govern, defenent en primer lloc els interessos de tots els ciutadans d’Albaida, ha recorregut davant de l’Agencia Tributària l’embargament i ha aconseguit que s’ajorne per que es podria considerar que els fets estan prescrits i no caldria dit embargament.

Segons Robert Sala, “queda clar qui treballa pels interessos dels ciutadans i qui es preocupa de tirar porqueria, desprestigiar sols per els seus interessos partidistes, com fan des del partit socialista d’Albaida. Segur que l’actual portaveu Eva Tormo no té tant d’interès en que es conega la veritat o es que la única veritat per a ella es desprestigiar al govern popular per obtenir rèdits politics.”