L’ Ollerià Óscar Salamanca campió de la Copa Federació de Taekwondo

La victòria li dóna la passada al campionat d’Espanya el pròxim 5 de Novembre

L’esport contínua donant alegries a L’Olleria, esta vegada en la modalitat de Taekwondo. L’encarregat, el jove ollerià Óscar Salamanca que amb 17 anys s’alçava amb l’or este passat cap de setmana en la Copa Federació Sub 21 celebrat el Dissabte a Elx.

Només l’or li valia per a aconseguir el pas al campionat d’Espanya i ho va aconseguir, pel que L’Olleria estarà el pròxim 5 de Novembre, present en la competició nacional gràcies a este esportista que no ha pogut començar millor el circuit de la nova temporada de Taekwondo.

No és la primera vegada que Salamanca destaca en competició, ja que tot i a pesar de ser este el primer any de la nova categoria sub21 , ja abans de l’estiu va aconseguir la Plata en l’autonòmic en la nova categoria i amb el fantàstic resultat d’este passat cap de setmana afronta amb gran optimisme la cita nacional per al 5 de Novembre al Pilar de la Foradada.

Abans no obstant això, participarà en el open de Castelló el 15 d’Octubre on segur ho donarà tot, una vegada més, per a aconseguir un nou triomf.

L’alcalde de la localitat, José Vidal ha expressat la seua satisfacció i alegria “perquè un dels nostres joves tinga tant de talent i estiga collint tants èxits en el món de l’esport, en este cas del Taewkondo” i afegia que “és un gran orgull per al Poble de L’Olleria tindre esportistes com Óscar pel que li done la meua més sincera enhorabona tant a ell com a l’entrenador i la seua família i li anime a continuar superant-se i treballant en la seua prometedora carrera esportiva”.