L’ associació cultural taurina Bou i Corda homenatgea Toni Guerola

picture-8
La segona edició del Memorial Alejandro Descals ve marcada per la falta d’aquest membre

Dissabte passat l’Associació cultural taurina Bou i Corda d’Ontinyent va celebrar a la seu social que aquesta té a la Plaça de Baix, la segona edició del Memorial Alejandro Descals. Tal i com va destacar el seu president, Miguel Eulalia , aquesta edició va estar marcada per la falta de Toni Guerola, membre fundador, junt a Alejandro Descals d’aquesta associació.

Per aquets mateix motiu des de l’associació local es va voler retre un xicotet homenatge a Toni Guerola, el qual va comptar amb l’acceptació de la familia, present a l’acte, qui va agrair aquest gest.

Així mateix, es va descobrir un mural, que cobreix l’entrada de la seu social amb imatges identificatives i molt simbòliques per als membres d’esta associació, com l’ embolà a l’antiga fàbrica de Tortosa i Delgado, el propi Toni Guerola embolant, Alejandro Descals… i fins a unes altres més actuals com la mostra de l’ embolà que va tindre lloc a la localitat tarraconense d’ Amposta.

“Amb este mural el que pretenem és que el nostre company i amic Toni Guerola estiga sempre amb nosaltres; ja ho està de cor, però així el tindre un poc més prop”, va afirmar emocionat Eulalia.

“Cubano” va estar el millor bou de les pasades festes 2008

El Memorial Alejandro Descals té com a raó de ser premiar el millor bou de les pasadse festes del bou en corda. Així, a l’ acte se li va fer entrega al ramader José Vicente Machancoses d’ aquets honor, ja què els membres d’ aquesta associació van decidir que “Cubano” va estar el millor bou de les festes de 2008.

Miguel Eulalia va voler destacar també la important tasca que la ramaderia desenvolupa a favor de la festa ontinyentina.