L´Associació musical Canalense, obté el primer premi i premi especial del jurat al certame nacional de Cullera

L´alcalde de Canals, JoanCarles Pérez, present al Certame, felicita a tota la família de l´associació musical en nom de la corporació municipal i del poble de Canals.

L´Associació Musical Canalense, va obtindre diumenge passat a Cullera, el primer premi i premi especial del jurat al “ LXLX Certamen Nacional de Bandes Ciutat de Cullera 2016”.

La Canalense, va participar junt a dos bandes més de gran nivell nacional, com fóren la d´Alcàzar de San Juan i la municipal de Villena.

L´Associació musical, començà la seua participació amb la desfilada ,interpretant el pasdoble Gloria Ramírez, de Rafael Talens, una desfilada encapçalada pel President de l´Associació musical Canalense, Robert Escobar, el tresorer de l´Associació Juanlu Gómez i pel regidor de l´Ajuntament de Canals Toni Sànchez i l´Alcalde de la localitat Joan Carles Pérez.

Durant aquest recorregut la Canalense va rebre el suport de molts dels canalins, socis i simpatitzants que allí es van desplaçar per donar.los tot el seu caliu.

Cap a les 11:30 del matí, l´associació musical començava a l´Auditori Municipal de Cullera la seua actuació sota l´atenta mirada del públic assistent. Interpretà l´obra obligada “Athenea “ de José Vicente Egea, i com a obra lliure, la Canalense, va interpretar magníficament la peça de Bernardo Adam Ferrero “ Joaquin Sorolla”.

El jurat del Certame, decidí atorgar el màxim guardó a l´associació musical Canalense i també ,el premi al millor director del Certame per al mestre de la formació canalina, José Martínez Colomina.

L´Alcalde de Canals, Joan Carles Pèrez “ es mostrà molt satisfet pel triomf de l´associació musical Canalense en este certame nacional de música de bandes, però sobretot pel gran nivell d´esta formació bandística de Canals que una vegada més, demostrà que en les grans cites està a una gran altura”, també la primera autoritat canalina,” felicità a tota la família de l´Associació Musical Canalense, en nom de tota la corporació i per suposat del poble de Canals”.