L’Ajuntament de Genovés a posat en marxa al principi del mes de juliol l’escola d’estiu i l’escola de natació

L´escola de natació va començar el 29 de juny a la Piscina Municipal i compta amb més de 170 inscrits i les especialitats que es desenvolupen son aquagym, natació adults, natació infantil, natació nadons i natació correctiva. L´especialitat amb més alumnes es l´aquagym amb més de 70 inscrits. El regidor d´esports Blai Albarracin afirma “que l´escola de natació de 2009 en Genovés ha sigut un èxit i encara que pareixia difícil hem aguantat les xifres del 2008”. Desde l´Àrea d´Esports estem satisfets pel resultat d´aquesta escola de natació, que està convertint-se en un referent en la comarca.

L´escola d´estiu per altra banda, continua sent un referent en les activitats per als més jovens de Genovés. En total son 150 xiquets i xiquetes de entre 4 i 12 anys que están agrupats en 10 grups per edats. L´escola d´estiu començà el 6 de juliol fins al 31 de juliol i tindrà com a tema d´aquest any els Jocs Olímpics.

Segons afirma el segon Tinent d´Alcalde Blai Albarracin, “desde l´Ajuntament estem orgullosos de l´evolució de l´escola d´estiu que a més de ser una de les més econòmiques de la comarca, es també una de les que te major diversitat, amb activitats esportives, aquàtiques, manualitats, cuina, jocs de grup, exihibició d´animals, etc…”

A pesar de la crisi que tant clarament està castigant el nostre país, les families del nostre poble continúen confiant en una escoleta d´estiu que any rere any es supera en qüalitat i nivell.