Kukuxumusu crea la samarreta del 50 aniversari de la falla Espanyoleto

El disseny reprodueix els monuments emblemàtics i l’esperit faller de Xàtiva

La Falla Plaça de l’Espanyoleto de Xàtiva commemora enguany el seu 50 aniversari. Per a celebrar-ho d’alguna manera especial i diferent, ha decidit tenir un disseny Kukuxumusu en una samarreta .

Kukuxumusu es una empresa que des de 1989 està creant humor i diversió per a tots aquells que vulguen fugir de l’avorriment . Després de contactar amb ells i realitzar un parell de reunions per concretar i explicar tot allò que envolta l’aniversari de la Falla Espanyoleto, Kukuxumusu va fer entrega del disseny creat exclusivament per l’ocasió.

Al disseny es pot vore una reproducció d’alguns monuments emblemàtics de la ciutat que la fa inconfusible, el Castell amb la muralla, la Seu, i la figura del pintor xativí Josep de Ribera, l’Espanyoleto, figura i personatge que dona nom a aquesta falla i plaça. “A més es pot veure com han representat la nostra cultura gastronòmica, els nostres vestits tradicionals amb una fallera acompanyada per dos fallers amb algun dels premis que envolta la festa i el gran ambient i esperit faller de la nostra ciutat”, afirmen des de la comissió.

Fallers i falleres estan molt il·lusionats amb tots els projectes que duen a terme en aquest any d’aniversari, i aquest era un projecte ambiciós que els uneix com a col·lectiu i els dóna una imatge d’unitat dins del món faller xativí.

.