Julià Engo, triat com a candidat del Bloc a l’alcaldia de l’Olleria

Julia Engo

La presentació oficial serà el divendres 19 de novembre a les 20.30h al Teatre Cervantes

L’Assemblea Local del BLOC de l’Olleria ha triat per unanimitat a Julià Engo Fresneda com el seu candidat a l’alcaldia de l’Ajuntament de l’Olleria per a les properes eleccions municipals. Una elecció que respon a l’objectiu de seguir amb la tasca realitzada durant l’actual legislatura.

Segons s’acordà a la mateixa assemblea, l’acte de presentació oficial del candidat serà el proper divendres 19 de novembre a les 20.30h al Teatre Cervantes. Des del BLOC, es considera que tot i que queden molts mesos per a les eleccions, i molts mesos de treball i gestió en el consistori actual, es vol fer pública a tota la població, l’aposta per continuar amb la línia de treball que representa Julià Engo Fresneda.

“Julià ha estat alcalde durant dos anys, i al llarg d’eixe temps ha posat en evidència que es pot gestionar d’una manera equitativa per a tots, afrontant els problemes, i invertint l’energia i la il·lusió a situar a l’Olleria al lloc que es mereix. És a dir, amb el nivell de servicis, activitats i inversions que ens cal i mereixem”, comenta Montse Albiñana, secretària local del BLOC.

Per la seua banda Julià Engo ha manifestat la seua satisfacció pel suport de l’Assemblea Local. “Per a mi és una satisfacció que els meus companys i companyes confien en la meua persona per a encapçalar de nou la candidatura del valencianisme progressista a l’Olleria. La confiança que ha depositat la ciutadania en la candidatura del BLOC ha crescut de manera notable, així és que espere, conjuntament amb el nostre equip, continuem consolidant-se com la millor opció de govern per a la ciutat de l’Olleria”. Julià Engo ha estat l’alcalde de l’Olleria des d’abril de 2008 fins a abril de 2010, i actualment segueix a l’equip de govern amb les regidories d’Urbanisme, Festes i Participació Ciutadana. Actualment té 36 anys i és professor tècnic de formació professional a l’Institut «Veles e Vents» de Gandia, on fa classes de comunicació audiovisual (ara té una excedència per exercir un càrrec públic).