Jugadors del Club Bàdminton Xàtiva, campions en el Campionat Autonòmic Sub-15 dels XXVIII Jocs Escolars

campeones-autonomicos-sub-1
Els jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- David Cervelló, Bàrbara Salinas i Anna Feliu campions en el Campionat Autonòmic Sub-15 dels XXVIII Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana
Stefan Jille i Marcos Peñalver tercers en el Campionat d’Espanya Sub-19 en dobles masculí

Dissabte passat 17 d’abril es va disputar en el Pavelló Municipal de Xàtiva el Campionat Autonòmic Sub-15 dels XXVIII Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana, patrocinat pel Consell Valencià de l´Esport i l’Il·lm. Ajuntament de Xàtiva, els 16 primers individuals i les 8 primeres parelles de dobles i mixtos, van lluitar pels títols en joc i per un lloc en la selecció autonòmica, els jugadors ho van donar tot en la pista i van brindar al públic assistent una resplendida jornada de bàdminton.
Els Sub-15 del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- van confirmar el seu bon estat de forma al proclamar-se Campions Autonòmic Sub-15 en tres de les cinc modalitats en joc.
En individual masculí, el xativí, David Cervelló es va proclamar Campió Autonòmic Sub-15, va ser subcampió Pedro Ripoll del C.B. Alacant i semifinalistes José Manuel de los Rios del CB. San Fernando i Raúl Antón del C.B. Aspe.
En l’individual femení es va proclamar Campiona Autonòmica Sub-15 Lara Garrido del C.B. Alacant, va ser subcampiona Mouna Chakkour del C.B. Xàbia i semifinalistes Anna Feliu i Bárbara Salinas del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-.
En dobles masculí es van proclamar Campions Autonòmics Sub-15, Raúl Antón / Sergio Victòria d’Aspe / Alacant, van ser subcampions Jaume Pérez / Aaron López del C.B. El Campello i semifinalistes José Manuel Ferre / Guillem Clar del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- i David Montoro / Rubén González del C.B. L’Altet.
En el dobles femení es van proclamar Campions Autonòmics Sub-15, Anna Feliu / Inés Sánchez, del C.B. Xàtiva / C.B. Alacant, van ser subcampiones Andrea Arrones / Helena Sánchez, de Manises / El Campello i semifinalistes María Bisquert / Isabel Mònaco, E.M. Xàbia / Alacant i Isabel Bisquert / Gema Gordillo, de E. M. Teulada.
Finalment en dobles mixtos la parella xativina Bárbara Salinas / David Cervelló es proclamaven Campions Autonòmics Sub-15, subcampions Lara Garrido / Pedro Ripoll del C.B. Alacant, i semifinalistes Nerea Ivorra / Aaron Valdés del CB. Beneixama i Mouna Chakkour / José M. de los Rios de Xàbia / San Fernando.
També este passat cap de setmana entre el 16 i 18 d’abril es dispute en Vegadeo (Astúries) el Campionat d’Espanya Sub-19 els jugadors del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- Stefan Jille i Marcos Peñalver que s’havien guanyat el dret a participar tant en individuals com en dobles masculí per la seua situació en el rànquing nacional Sub-19, van obtindre un excel·lent resultat al quedar tercers en el dobles masculí del Campionat d’Espanya Sub-19, i sext Stefan Jille en l’individual masculí.
La pròxima cita esportiva tindrà lloc en Alcorisa (Terol), entre el 23 i 25 d’abril, on es disputarà el Campionat d’Espanya Sub-13, dins del programa “Es Busca Campió”, dels deu seleccionats a la Comunitat Valenciana cinc pertanyen al Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar-: Nerea Alventosa, Alex Abellán, Raúl Martínez i Joseph Gadea.