Joves Socialistes de Xàtiva organitzen una xerrada contra la violència de gènere

Xerrada PSOE Xàtiva

Serà hui divendres a les 20.00 hores de la vesprada

En motiu de la celebració del Dia Internacional en contra de la Violència de Gènere, Joves Socialistes de Xàtiva i la Secretaria d’Igualtat del PSPV-PSOE de Xàtiva, organitzem una xerrada – col·loqui per a tots aquells i aquelles que estiguen disposats a debatre i/o escoltar les mesures i propostes de millora que el nostre govern estatal està duguent a terme i, les que encara falten per tirar endavant en lluita d’aquesta lacra de violència.

A més a més, disposaran de xifres i resultats de les polítiques que ja s’han dut a terme una vegada creat el Ministeri d’Igualtat al govern estatal. «Ã‰s una bona oportunitat per controvertir les vostres opinions i no deixar aquest assumpte tan sensible i perillós que pateix la nostra societat«, afirmen des de la organització.

Serà aquest divendres 26 de novembre a les 20,00 hores en la seu del PSPV- PSOE ( C/Caldereria n. 26. ) En aquesta xerrada – col·loqui hi haurà persones en molta experiència en aquest afer, aleshores serà important conèixer les propostes, les polítiques, els serveis, les administracions i les campanyes que disposem al nostre abast i que ens poden ser útils en l’actualitat i en el futur.