Joves de La Costera convoquem una concentració contra la reforma de les pensions

_concentracio-xativa

Des de l’Escarot, l’Assemblea de Joves de La Costera, us informem i us convoquem per a la concentració contra la reforma de les pensions que tindrà lloc el proper divendres 21 de gener a les 20h davant l’ajuntament de Xàtiva.

La concentració acabarà amb diferents parlaments. Tot i que en breu vos passarem el comunicat oficial, us anticipem que la concentració es fa per a protestar contra una reforma que perfila un augment de l’edat de jubilació, el qual es preveu que siga dels 65 actuals fins als 67. En segon lloc, es modifica substancialment el període de còmput i mínim cotitzat a la seguretat social. Així doncs, es preveu que, per poder cobrar quan t’hages jubilat la pensió completa, hages cotitzat d’entre 20 a 25 anys. Una mesura que és asfixiant per als joves tenint en compte les relacions laborals que actualment ens envolten: precarietat, contractes temporals…
Amb la concentració, exigim al govern espanyol que ature el procés de la reforma de les pensions, per la farsa que suposa per a la majoria de la gent. A més, denunciem la complicitat i corresponsabilitat dels responsables polítics de la comarca, els dirigents del PP i del PSOE. La concentració està convocada per CaMot, Endavant(OSAN)- La Costera,
Cremats (Assemblea de Joves de Xàtiva) i L’Escarot(Assemblea de Joves de
La Costera – CAJEI).

Un comentario sobre “Joves de La Costera convoquem una concentració contra la reforma de les pensions”

  1. ¿Quien les ha otorgado a estas asociaciones la potestad para hablar en nombre de los jovenes de Xàtiva y de La Costera?
    ¿Porqué protestan enfrente del Ayuntamiento de Xàtiva? Si quieren protestar de verdad, que vayan a Madrid, enfrente del congreso que es donde se deciden estas cosas y dejen de molestar a la gente que pasea por la Alameda. Ni que Zapatero fuese a enterarse de esta protesta.

Los comentarios están cerrados.