Joves amb Compromís la Costera es reuneixen amb el President Morera a les Corts

Marian Campelló, diputada de Compromís, va explicar el seu treball al programa “Avalem Joves”

El darrer divendres, els Joves amb Compromís de la Costera van programar una visita a les Corts i una reunió amb el President Enric Morera per conversar i transmetre-li tot un seguit de propostes i de preocupacions del jovent valencià. Joves amb Compromís va organitzar l’encontre amb altres joves aliens a Compromís i els va convidar a assistir-hi.

El col·lectiu jove va aprofitar l’avinentesa per visitar també l’Ajuntament de València, on van ser rebuts pel regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset. Joan Ribó, alcalde de la ciutat, va voler també rebre’ls. Després, el grup de joves de la Costera va traslladar-se al Palau de Benicarló per reunir-se amb Morera.

A les Corts, l’organització jove de Compromís va conéixer de primera mà el funcionament de la Institució i quin era el treball dels diputats i diputades de la Coalició. La reunió amb el President Morera i amb la diputada jove Marian Campello va servir per parlar de les necessitats de la joventut valenciana i per conéixer el programa d’ajudes a joves “Avalem Joves” en el qual aquesta està treballant.