Josep Vicent Perez Mallol guanyador del concurs de cartells de les Festes de Sant Antoni Abad

El passat 23 de novembre es va fallar en el Centre Cultural “Ca Don José” de Canals el premi al millor cartell per a les Festes Patronals en honor a Sant Antonio Abad que convoca la Regidoria de Cultura.

El cartell guanyador i portada del llibre de festes, premiat amb 1.000 euros, ha sigut dissenyat per José Vicente Pérez Mallol, de Aiacor –Canals-, que va obtenir la unanimitat del jurat, el segon premi i per tant contraportada del llibre, dotat amb 500 euros va ser para Alberto Vallés Alzamora, tant José Vicente com Alberto és la segona vegada que veuen premiats els seus treballs.
Un total de 34 treballs s’han presentat enguany a la convocatòria del concurs, han sigut alguns més que l’any anterior, però el més important és l’alt nivell de les obres presentades, amb el que el jurat compost per 5 membres entre els quals es trobaven artistes i professionals gràfics de reconegut prestigi no va tenir gens fàcil la decisió. El cartell premiat, arreplega al fester amb el singular VITOL de la nostra festa i les flames de la nostra tradicional “Foguera”, per la seua banda la contraportada representa d’una forma molt atrevida un altre rellevant acte de les festes com és la processó de Sant Antoni.

Totes les obres presentades han quedat exposades en la planta baixa del Centre Cultural “Ca Don José”, després de la seua inauguració el passat dia 25 en finalitzar el ple de nomenament dels festers de Sant Antonio 2012.