Josep-Vicent Ferre repeteix al front de l’Ajuntament de Bocairent

La nova corporació la integren set regidors del grup socialista, tres del popular i un de Compromís-Bloc
Amb set vots, corresponents als regidors del grup municipal socialista, va ser proclamat Josep-Vicent Ferre alcalde de Bocairent per a la present legislatura durant el Ple d’investidura celebrat el passat dissabte, 11 de juny, en un saló de sessions de gom a gom. Els tres integrants del grup popular van apostar per la seua candidata, Ma Victoria Silvestre, mentre que el membre de Compromís-Bloc, Manel Delgado, va rebre el seu propi suport.
D’aquesta forma, Ferre repeteix al front de la corporació municipal amb el desig de “continuar en les línies de treball que semblen encertades, per a corregir les que han estat confoses i per obrir-ne altres de noves que milloren la qualitat de vida de totes les persones que vivim a Bocairent”, segons va expressar durant el seu discurs d’investidura. Igualment, el primer edil va apostar per “arribar a acords i compromisos” amb les altres forces representades al Ple “en tots aquells temes que considerem essencials per a la millora de la qualitat de vida dels nostres veïns i per al desenvolupament del nostre poble”; per això, va refermar la continuïtat d’una política basada “en la informació i en la participació”.
El reelegit alcalde també va assenyalar com les circumstàncies econòmiques i socials actuals són “dissemblants a les que ens trobàvem fa ara quatre anys” i es va comprometre “a esforçar-se per revertir la disminució de l’activitat econòmica i la situació d’atur” que esdevindrà “una preocupació fonamental de la nostra acció municipal”. A més, la “reducció ostensible d’ingressos” –malgrat “exemplar gestió austera i responsable”– obligarà a “prendre mesures valentes per tal de mantindre la bondat dels serveis públics i el funcionament adient dels serveis socials, ja que l’atenció a les persones ha de ser l’altre eix fonamental de la nostra política”.
Finalment, Ferre va defensar “l’honorabilitat del quefer polític”, qualitats que “s’han de donar per descomptat” i va convidar als ciutadans a exigir “capacitat, responsabilitat, eficiència i eficàcia” als seus representats públics. La intervenció del bocairentí Josep Joaquim Castelló a les Corts de Cadis l’1 de desembre del 1810 va servir per refermar aquesta visió de “procurar el bé comú de tots” que va anticipar els corresponents agraïments al veïnat “per poder estar ben a prop d’ells i de les seues preocupacions i passions”.