Josep Francés pregunta al PP “com espera que en tres setmanes el nou govern venga els terrenys que ells no han pogut vendre en tres anys”

El Primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament d’Ontinyent, Josep Francés, ha revelat que la venda de l’antic magatzem d’obres el Llombo i les parcel.les de l’Altet a les quals el PP va condicionar l’aportació de 463.000 euros a associacions i entitats del poble, va estar pressupostada als exercicis de 2008, 2009 i 2010 “sense que el PP puguera vendrer-les en eixe periode”. Segons Francés, des del nou Govern Municipal “no ens expliquem com el PP vol ara que en tres setmanes vengam uns terrenys que en tres anys ells no han pogut vendre”.

El primer tinent d’alcalde destaca que la gent ha de saber que l’herència del Govern de Lina Insa a l’Ajuntament “són estos terrenys que no vol ningú i la caixa buida”. Si s’han condicionat les subvencions als col.lectius locals a estes vendes “ha estat per decisió de l’anterior Govern, que s’havia gastat els diners en pagar deutes de la Generalitat, obres electoralistes i gestionant pèssimament el dia a dia de l’Ajuntament, disparant la despesa corrent i en personal”.

El regidor apunta que “no s’enten” com deixen les arques municipals “amb el forat que hi ha”, deixar sense subvencions a estos col.lectius “i ara no voler tindre cap responsabilitat. De tota manera ha quedat comprovat durant anys asumir responsabilitats no ha estat mai el fort del PP de Lina Insa, així que no ens estranya del tot”.

Francés explica també que a més a més, cal recordar que al mercat “un no ven quan vol, sino quan és ocasió, i ara no ho és, amb el mercat inmobiliari a la baixa com està” Igualment apuntava que caldrà plantejar-se si algún d’eixos solars interesa o no que es venguen, ja que per la seua ubicació podrien fer falta en el futur per a projectes com el de la Universitat.

Des del nou govern Municipal d’Ontinyent, el primer tinent d’alcalde llançava un missatge de tranquilitat a la ciutadania, destacant que “amb treball i esforç trobarem alternatives per a poder complir amb tots els col.lectius de la ciutat”. L’edil conclou destacant que rebaixar els salaris de l’equip de govern ha estat un primer pas, “i fent una distribució ordenada dels diners públics i establir prioritats aconseguirem pal.liar el caos financer que ens han deixat estos quatre anys de desgovern del PP a l’Ajuntament”.