José llopis i Pasqual navarro participen en un torneig cadet a Terol

equip-del-valencia-bc-amb-jose-llopis

València B.C., DKV Joventut, Real Madrid i F.C. Barcelona disputen un torneig cadet de primer any a Mora de Rubielos

El passat cap de setmana, Mora de Rubielos va albergar el II Torneig Nacional de Bàsquet per a equips en el seu primer any com a cadets. Pocs són els campionats que es disputen al llarg de la nostra geografia en aquesta categoria, i menys encara del nivell dels equips participants en el mateix. DKV Joventut, F.C. Barcelona, Real Madrid i València B.C. formaven el quadrangular d’un campionat reunia als quatre millors equips de la minicopa de l’any anterior.

El torneig consistia en jugar una fase prèvia en la que s’enfrontaven tots contra tots i que determinava els partits finals. Després d’aquesta fase prèvia, la final va ser disputada pels dos equips catalans i pel tercer i quart lloc els equips del Real Madrid i el València B.C. En la final, el F.C. Barcelona es va imposar al DKV Joventut, mentre que el València B.C. va derrotar a l’equip madrileny.

Com s’ha comentat aquest campionat el disputaren els quatre millors equips de la categoria, i en el que de manera directa va estar representat el C.B: Genovés. Per dos motius. El primer amb la participació de José Llopis com a un dels components del planter del València B.C.

José Llopis, és un dels components aquesta temporada del València B.C. Ja va formar part de l’equip tauleller en categoria infantil, però aquesta temporada ha tornat a formar part de l’equip valencià. Segons un dels seus entrenadors al C.B. Genovés, Josep Capsi “és un dels jugadors que tot entrenador voldria tindre al seu equip, no tan sols pel seu talent a la pista, sinò per altres aspectes no tan esportius que ajuden, de manera molt directa a millorar un equip: el companyerisme, les ganes d’aprendre, el seu comportament, l’actitud i sobretot la intel·ligència en la pista, el fan un jugador envejable. Si la seva genètica haguera sigut més agraïda amb els seu cos, de segur que en un futur José jugaria a un gran nivell”.

En l’esmentat torneig, destacar la seva participació en el partit contra el DKV Joventut, on en els minuts que va estar en pista va acabar amb 10 punts i amb deu de valoració.

jose-llopis-davant-el-real-madridPer altra part, destacar també la participació de Pasqual Navarro com a speaker d’aquest torneig. Si abans es comentava el bon quefer de Jose com a jugador, des del C.B. Genovés es referien a Pasqual com a que “és l’animador ideal per a qualsevol esdeveniment esportiu, però sobretot si es tracta de Bàsquet i en categories de formació. Al C.B. Genovés ho podem afirmar després de que cada any ens ajuda en els nostres tornejos, i sempre ho hem dit, sense ell, els campionats cadet i aleví que es fan al nostre club no serien el mateix, per això, des del C.B. Genovés felicitar a Pasqual per la seva actuació en aquest campionat i animar-lo a que continue”.