Jornades d’emprendedurisme a la Casa de la Cultura

S’han organitzat diverses conferències per a aquest dijous i divendres

L’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat diverses activitats relacionades amb l’emprendedurisme que tindran lloc aquest dijous i divendres 1 i 2 d’octubre. Dijous tindrà lloc a La Casa de la Cultura la jornada “Anima’t a emprendre”, organitzada per la Càmara de Comerç de València i l’Ajuntament de Xàtiva.

En l’acte institucional estaran presents José Vicente Morata, president de la Càmara València; Benet Delcán, presidente de Caixa Popular; Francisco Álvarez Molina, director general de Economia, Emprendedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana i Roger Cerdà, alcalde de Xàtiva.

D’altra banda, Manuel Amat oferirà divendres la conferència “10 claus per conquistar el cor dels teus clients”. Es tracta d’una conferència orientada als emprenedors en fase de desenvolupament d’idees. “La Tiendología” de Manuel Amat pretén aportar una innovadora visió al voltant de l’aprenentatge constant per als empresaris del comerç, els seus equips de venda i els emprenedors en fase de desenvolupament del seu negoci. La conferència, basada en la seva última publicació “El sueño de Canuto”, s’impartirà divendres de quatre a cinc de la vesprada a la Casa de la Cultura.