Jornada de portes obertes a la Penya Barcelonista de Xàtiva

El dissabte es podrà vorer el partit FC Barcelona- Athletic Bilbao

Des del darrer mes d’octubre, la Penya Barcelonista de Xàtiva (PBX) té nova junta directiva, on s’ha unit la veterania de l’anterior amb noves incorporacions, «tots amb moltes ganes de treballar i fer coses», afirmen des de la Penya.

Els principals objectius que s’ha marcat és realitzar diferents activitats al llarg de l’any com poden ser l’emissió de tots els partits del Barça de fútbol i d’altres seccions, viatges a Barcelona per veure partits del Barça i/o partits de qualsevol secció del club. També s’organitzaran sopars, emissió de partits històrics i documentals, activitats amb altres penyes, campionats de jocs de taula, pel·lícules, etc.

Per això, anima a tots els simpatitzants del Barça a fer-se socis i a que acudisquen els dies de partit al local de la penya (C/ Portal del lleó, 9, darrere de la font del Lleó) perquè coneguen les noves activitats a realitzar «i per suposat a veure futbol entre cules i a gran pantalla».

Amb aquest objectiu han organitzat per al proper dissabte 1 de desembre una jornada de portes obertes a partir de les 19:30 hores on es podrà veure el partit FC Barcelona- Athletic Bilbao i realitzaran un sopar baix-braç de germanor, on els assistents sols hauran de portar l’entrepà i la PBX posarà la beguda i la picaeta.

Tota la informació es pot seguir a la pàgina de Facebook, https://www.facebook.com/penya.barcelonistaxativa , al twitter @pbxativa. Per a qualsevol consulta es pot enviar un correu electrònic a penyabarcelonistaxativa@gmail.com .

 

2 comentarios sobre “Jornada de portes obertes a la Penya Barcelonista de Xàtiva”

Los comentarios están cerrados.