Jorge Rodríguez presideix el Congrés Provincial per nomenar els delegats que han d’elegir el nou líder del PSOE

L’alcalde d’Ontinyent i líder dels socialistes ontinyentins fa una crida a “mirar cap a fora” del partit perquè “els valencians estan esperant-nos”

L’alcalde d’Ontinyent i secretari general dels socialistes ontinyentins, Jorge Rodríguez, ha presidit el Congrès Provincial Extraordinari per elegir els delegats que han de votar el proper secretari general del PSOE al 38º Congreso Federal, que se celebrarà a Sevilla al mes de febrer. Rodríguez, que ha compartit Mesa, entre d’altres, amb l’alcaldessa de Alaquàs, Eva García, va encetar el seu discurs de benvinguda fent una crida als delegats a “mirar cap a fora” del partit per tractar de “recuperar la complicitat dels ciutadans”. A més, Jorge Rodríguez creu que en les actuals circumstàncies, els valencians “estan esperant que els socialistes els oferim una alternativa de Govern”, per la qual cosa va animar als assistents a “treballar tots junts i a peu de carrer per aconseguir recuperar la confiança de la ciutadania”, perquè, segons va reiterar el líder dels socialistes d’Ontinyent, “està esperant-nos”.

Els representants de les tres candidatures que han presentat llista han agraït a Jorge Rodríguez la seua llavor com a president del Congrès, destacant “el seu talant obert i dialogant” davant les propostes i suggeriments que li arribaren al llarg d’una jornada d’intens debat. Jorge Rodríguez va estar, a més, elegit per anar al Congrès Federal de Sevilla, acompanyat per la tinent-alcalde d’Albaida, Eva Tormo, i el portaveu del PSOE a Xàtiva, Roger Cerdà, entre d’altres. La delegació ontinyentina al Congrès Provincial estava composada per Jorge Rodríguez, Rebeca Torró i Juan Pablo Úbeda.

En acabar el congrés, Jorge Rodríguez ha volgut ressaltar el fet que tant Ontinyent com la comarca de la Vall d’Albaida estaran presents al congrés que elegirà el proper líder del PSOE, un fet que suposa “un reconeixement” a la tasca que s’està desenvolupant per part dels socialistes valldalbaidins, comarca on el partit va obtindre un bon resultat en les passades eleccions municipals.