Jorge Rodríguez: “en moments d’emergència necessitem polítics excel·lents com Ximo Puig”

L’Alcalde d’Ontinyent protagonitza un sentit discurs a la presentació de Puig com a candidat a encapçalar la llista dels socialistes a la Generalitat

“En estos moments d’emergència no necessitem bons polítics, necessitem polítics excel·lents com Ximo Puig”. L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, alçava amb el seu discurs els aplaudiments de les més de 500 persones reunides a la seu d’UGT a València per assistir a l’acte de presentació del Secretari General dels socialistes valencians a encapçalar la llista del PSPV-PSOE a la Presidència de la Generalitat.

“No es pot ser un gran polític sense ser abans una gran persona, i Ximo Puig serà un gran President perquè ho és”, destacava Rodríguez, qui va parlar en representació dels alcaldes socialistes valencians, davant un auditori en el que es trobaven entre d’altres els primers edils de Benidorm, Alcoi i Vila-Real, que també recolzen la candidatura de Puig. “Abans que res, Ximo va ser un excel·lent alcalde de Morella, i després d’haver deixat el càrrec, és un veí més, al qual ningú l’ha deixat de saludar després de passar per l’Alcaldia. I això ni ho poden dir tots, ni ho podran dir tots”, assenyalava l’alcalde ontinyentí.

Rodríguez, qui definia a Puig com “una persona honesta, recta i senzilla” assenyalava que “aquells que hem arribat a la política amb la convicció que és la millor ferramenta per millorar la vida dels demés, s’adonem que aquesta es viu en carn viva sols quan es presideix un ajuntament”. En aquest sentit, esta experiència en el municipalisme, afegia Jorge Rodríguez, “estic segur que molt prompte va a tenir l’oportunitat de traslladar-la al Consell de la Generalitat”.

L’Alcalde d’Ontinyent seia posteriorment en primera fila de l’escenari per escoltar la intervenció d’un Puig emocionat que assegurava que “mai oblidaria aquest acte” i feia una crida als socialistes i a tots els progressistes a treballar per un projecte d’unitats dels valencians, alhora que avançava que va “a donar-ho tot per acabar amb un govern que a dilapidat els recursos i la imatge d’esta terra, la desfeta de 20 anys de PP té solució amb un Consell de gent honrada”.