Jordi Pujol visita el Centre Cultural Caixa Ontinyent

picture-10

L’Expresident de la Generalitat de Catalunya ha aprofitat el seu pas per Ontinyent, on s’ha reunit amb empresaris de la comarca.

L’Expresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, ha visitat hui el Centre Cultural Caixa Ontinyent. La visita s’emmarca en una jornada que ha dedicat a esta terra, on celebrarà un esmorzar de treball amb empresaris de la comarca per a posteriorment, a la vesprada, oferir una conferència a Alcoi.

Jordi Pujol, acompanyat per la seua esposa, Marta Ferrussola, ha sigut rebut en el Centre Cultural pel President de Caixa Ontinyent, Rafael Soriano, junt amb el Cap de Secretaria i Obra Social de l’Entitat, Vicente Ortiz, així com per l’Alcaldessa de la ciutat, Lina Insa, i pel President de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Filiberto Tortosa. També han estat presents representants de Coeval, Ateval, Acció Cultural del País Valencià i Font d’Art.

Durant la visita, Jordi Pujol s’ha interessat especialment per l’exposició “Passió per l’Art” que alberga actualment el Centre Cultural Caixa Ontinyent, i ha firmat en el llibre d’honor de l’entitat amb el text següent:

Estic molt content de visitar Ontinyent i la Caixa d’Ontinyent. Ontinyent perquè em permet conèixer una part de la nostra història industrial, que confio que continuarà. I la Caixa d’Ontinyent perquè veig que té il·lusió i iniciatives, com ho demostra el seu Centre Cultural. Indústria i cultura, economia i creativitat han estat la base del nostre progrés. Que continui. Cordialment. Jordi Pujol. 26 maig 2010.»