Joana Vidal campiona provincial cadet de 1000 llisos

Joanna Vidal

Fran Mollá

El Palau Lluís Puig va acollir el Campionat Provincial Cadet de pista coberta, que servia també de control per als atletes juvenils en algunes proves. Cinc atletes del CAVA-Kelme es van desplaçar fins a València per participar en les diferents proves. Joana Vidal va tindre una destacada actuació, ja que va aconseguir guanyar la prova dels 1000 llisos amb facilitat.

Ja des de l’eixida es va destacar de la resta de participants, però eixa falta de competència va fer que es quedara lluny de la seva marca personal, en acabar en 3 minuts i 42 segons. També va guanyar la prova dels 3000 llisos juvenils Gilberto Vicedo, amb una bona marca de 10 minuts i 4 segons, en el seu debut en pista coberta. Samuel Birladeana arribà cinquè als 60 llisos juvenils i va aconseguir millorar la seva millor marca personal en 2 centèsimes, fins deixar-la en 7 segons i 66 centèsimes. Per últim, Joan Reig aconseguí el cinquè lloc als 600 llisos cadet, amb una marca de 1 minut i 55 segons, mentre que Sergi Alberca s’havia de retirar per problemes respiratòris.