Joan Baldoví, cap de llista al Congrés, i Jordi Sebastià, eurodiputat, participen en la Jornada sobre Educació Permanent de Compromís

Es va celebrar el divendres al centre Francesc Bosch i Morata

Divendres passat es van celebrar al CPFPA Francesc Bosch i Morata de Xàtiva, la Jornada “Educació permanent, dimensió europea de ciutadania i compromís”, organitzada per la Sectorial d’Educació de Compromís. L’obertura de la jornada va anar a càrrec de Joan Baldoví, cap de llista al Congrés per a les eleccions generals, i el tancament, de Jordi Sebastià, eurodiputat de Compromís.

En les jornades van participar docents del món de l’educació permanent i càrrecs de la coalició com Maria Josep Ortega, alcaldessa de Carlet i diputada a les Corts, Diego Gómez, alcalde d’Alzira i Miquel Bononat, coordinador de l’àmbit de formació de persones adultes de Compromís i professor del centre. També van assistir persones vingudes d’altres parts de l’Estat com David Abril, portaveu de la coalició MÉS al Parlament Balear. Així mateix van ser presents els regidors de la ciutat, Joanjo Garcia Terol i Pilar Gimeno i el portaveu comarcal Josep Maria Sebastià.

Els participants van destacar la importància de la formació de persones adultes com a eina per a avançar en democràcia. Com va destacar Jordi Sebastià, “davant l’opinió de moltes persones representades per alguns grups que la transició ens va deixar ja un règim democràtic i no cal fer res més, des de Compromís pensem que s’ha d’avançar constantment en la democràcia, i per a això és fonamental la formació permanent de les ciutadanes i ciutadans.” Així mateix va considerar que, davant de l’avanç de l’euroescepticisme, cal avançar en la democràcia a través de la formació permanent per a construir una Europa més lliure i solidària.