Jesús Villagrasa Sanz, Premi Extraordinari de Batxillerat

Jesús Villagrasa Sanz, alumne que ha cursat l’ESO i el Batxillerat a l’IES Dr. Lluís Simarro de Xàtiva

Jesús,  va acabar el curs passat amb matrícula d’honor (10), ha obtingut el Premi Extraordinari de Batxillerat de la Comunitat Valenciana corresponent al curs 2014-15, distinció que en aquesta convocatòria només han rebut vint-i-nou alumnes de tot el territori, sent ell l’únic guardonat de la comarca de La Costera.

Per obtenir aquest premi, a més de tenir una nota mitjana superior a 8.75 en els dos cursos de batxillerat per poder presentar-se, els alumnes fan dos exercicis escrits. El primer esxercici té dos apartats, un d’anàlisi d’un text amb qüestions lingüístiques i literàries en castellà o valencià i un altre anàlisi d’un text amb qüestions culturals, gramaticals o literàries de la primera llengua estrangera. El segon exercici consisteix a desenvolupar un tema d’Història de la Filosofia o d’Història d’Espanya i respondre qüestions sobre una de les matèries de modalitat cursades.

La Comunitat Educativa de l’institut públic d’educació secundària Dr. Lluís Simarro «s’enorgulleix de la tasca d’estudiant de Jesús Vilagrasa Sanz i el felicita efusivament perquè aquest premi és la constatació del treball, de la dedicació, de la de tenacitat i del saber d’aquest alumne excel·lent. Fem també extensiva aquesta enhorabona a la seua família».

Les fotos són del dia del lliurament dels premis a l’excel·lència del centre.