Javier Cerdá Silvestre de Bocairent ha guanyat el Premi de Pintura Fira d’Agost

Per la seva obra “Barranc”

Javier Cerdá Silvestre de Bocairent ha guanyat el Premi de Pintura Fira d’Agost, per la seva obra titolada “Barranc”, de 140 x 160 cm realitzada en tècnica mixta.

Així ho va decidir ahir el jurat reunit a la Casa de la Cultura de Xàtiva. Els membres del jurat, després de visionar les 75 obres presentades, van fer una selecció prèvia de 28 d’elles que van passar a estudiar amb un major deteniment. Van decidir atorgar d’entre aquestes el Premi de Pintura Fira d’Agost a l’obra catalogada amb el núm. 51 de l’artista Javier Cerdá Silvestre de Bocairent (València).

El Jurat fa constar en acta, per la seua qualitat, 3 Mencions d’Honor: a la núm. 75 de Lucía Juan Sánchez , d’Aielo de Malferit (València) titolada “Imaginari topogràfic”, de 107 x 130 cm tècnica mixta; a la núm. 56 de Mª Luisa Navarro Moreno de Canals (València), per l’obra titolada “Gavions” de 114 x 163 cm feta en tècnica mixta; a la núm. 44 de Salvador Ribera Lagardera, de Xàtiva (València), per l’obra titolada “Catedral de Toledo” de 150 x 110 cm en tècnica acrílic sobre fusta.