Ja han arribat els xiquets sahrauís acollits pel col·lectiu d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva

A la comarca de la Costera seran 6 sahrauís els que estan acollits per les diverses associacions de solidaritat amb el poble sahrauí

Ja han arribat els xiquets i xiquetes sahrauís que acollits per Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva passaran l’estiu a Xàtiva i a la Costera. Aquests 3 xiquets i xiquetes sahrauís començaran tota una sèrie d’activitats per tal que gaudisquen d’un estiu especial a la nostra ciutat i comarca. Des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva volem reconéixer i agrair les ajudes que les institucions públiques, caixes, empreses i comerços de Xàtiva i de la Costera que ens permet dur a terme els nostres projectes de cooperació amb el poble sahrauí i en concret el programa de Vacances en Pau. També volem estendre la gratitud a tota la ciutadania que col·labora amb nosaltres així com a les famílies acollidores.

Aquesta setmana de juliol els nens i nenes sahrauís passaran tota una sèrie de revisions pediàtriques, que continuaran durant aquestos dos mesos. Des d’Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva agraïm públicament els esforços que els equips de Pediatria hauran de realitzar durant aquest període. També, durant el mes de juliol es realitzarà la recepció institucional a l’Ajuntament de Xàtiva i el dissabte 20 de juliol, la Trobada de xiquets i xiquetes sahrauís a València.

Recordar-vos que el programa Vacances en Pau 2013 està organitzat al País Valencià per la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí en el qual, a la Costera, participen Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva, Solidaritat d’Amics del Poble Sahrauí de Canals i LLOENSA de la Llosa de Ranes.