IXé Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet del Genovés

DKVJoventut,València B.C., C.B. Cornellà.Unicaja Màlaga i Spartag de Praga vindran amb els seus equips Mini A.
Ja tan sols queda una setmana per a que comence el IXé Torneig Nacional Aleví de Minibàsquet del Genovés i tots els clubs han confirmat que portaran als seus millors equips per competir per la consecució del títol en aquest campionat que, després de nou edicions es va consolidant com un dels referents a nivell estatal. El club, en la presentació del torneig afirmava que «després de nou anys, la implicació de la gent del club i el recolzament de les institucions públiques i empreses privades fa que any rere any presentem dos tornejos, un en categoria cadet i un altre en categoria aleví, com aquest que ara ens ocupa. Un torneig en categoria aleví, amb xiquets de 12 anys però que juguen un bàsquet envejable i que a més aquest any té la peculiaritat de que en el seu cartell apareix un equip estranger, Spartag de Praga, campió del seu país en la categoria i que de segur li donarà un punt diferent respecte a les edicions anteriors».

Després de l’edició de l’any anterior, i de la confirmació de tots els equips de participar amb els seus equips Mini A, de segur que el pavelló del Genovés tornarà a viure un altre cap de setmana de bàsquet vibrant, amb partits que faran gaudir a tots els que els agrada el bàsquet i més encara el bàsquet de formació.

El dissabte de matí començarà el campionat amb un partit en el que el C.B. Genovés s’enfrontarà als campions de la República Txeca, per a després, i de manera ininterrompuda veure dos partits no menys interessants entre el DKV Joventut-Unicaja de Màlaga, i el C.B: Genovés-C.B. Cornellà. La vesprada comptarà amb tres partits més, que decidiran els partits finals del cap de setmana i seran els següents: València B.C.-Unicaja Màlaga, Spartag de Praga-C.B. Cornellà i València B.C. – DKV Joventut Badalona.
El diumenge a partir de les 9.00 del matí, es jugarà els partits per decidir des del tercer al sisé lloc, i a les 12,00h la gran final, que de repetir-se una cosa semblant a l’any anterior ens assegurem veure un dels millors bàsquet de la categoria. Per això des del C.B: Genovés els direm que, «tota la gent que estima el bàsquet no pot deixar-se de perdre partits com aquestos, per això el 25 i 26 de juny vos esperem al Pavelló del Genovés per veure jugadors que de segur en un futur els veurem competir a nivells importants»


C.B. Genovés