Intens cap de setmana de presentacions falleres

Ferroviària, Sant Jordi, Carme, Benlloch i Corts Valencianes exaltaran les seues Falleres Majors

Les comissions de Xàtiva, Ferroviària, Sant Jordi, Carme, Benlloch i Corts Valencianes celebren aquest cap de setmana les seues presentacions. Hui divendres a les deu de la nit, el Gran Teatre acollirà la presentació de Sant Jordi, Maria Tormo i Mireia Juan ja estan preparades per a aquests moments màgics. A més a més, es podrà veure l’apropòsit «Conte contat, desig realitzat», i una segona part protagonitzada per la comissió. La falla Sant Jordi recorda que les invitacions es poden adquirir a través de qualsevol faller o aquesta vesprada a la porta del Teatre.

D’altra banda, Ferroviària realitzarà la seua presentació demà dissabte. L’acte, que tindrà lloc al Gran Teatre a les 21 hores, proclamarà com a màximes representants de la comissió a la senyoreta Merce Huerta, i a la xiqueta Eva Garcia.

El Centre Cultural de Xàtiva (CCX) acollirà també dissabte la presentació de la Fallera Major Infantil d’Avinguda Corts Valencianes. L’esdeveniment tindrà lloc a les 21 hores. La màxima representant infantil, Idoya Moreno, estarà acompanyada pel president infantil Hugo Martínez.

La comissió Verge del Carme celebrarà l’acte diumenge a les 18 hores al CCX. Arantxa Correas i la xiqueta Maria Beltran seran exaltades màximes representants d’aquesta comissió per a l’exercici 2016.

Finalment, el Gran Teatre acollirà diumenge la presentació de les màximes representants de la falla Benlloch Aleixandre VIé. L’acte començarà a les 18 hores, i donarà a conéixer a la senyoreta Ainoha Reyes i a la xiqueta Conxa Vila com a màximes representants de la comissió. Junt amb elles estaran el president de la comissió, Àngel José Sánchez, i el president infantil, Rafa Peinado. A la primera part es podrà gaudir de l’apropòsit «Tornada al passat», i la segona part, en acabar l’acte, anirà a càrrec de l’humorista Eugeni Alemany, qui presentarà el seu espectacle «En persona guanye». La comissió ha recordat que les invitacions es poden adquirir a Estudi Federico (c/ Montcada), al Bar Badenes (Novetlè), a través de les xarxes socials i el mateix dia a la porta del teatre.

Un comentario sobre “Intens cap de setmana de presentacions falleres”

  1. MERSE DE FERROBIARIA, UNA FALLERA MACHOR DEU..FINA, FINA..UNA FINOR DE CHICA! LO MIYORET!! BISCA LA FAYERA MACHOR 2016!!! SA TIA

Los comentarios están cerrados.