Inaugurada l’exposició de Pintura “Fira d’Agost”

Ahir es van inaugurar la IV Mostra d’Artistes Xativins i l’exposició “Premi de Pintura Fira d’Agost”

L’exposició “Premi de Pintura Fira d’Agost” s’obri al públic en la Casa de la Cultura amb un total de 28 obres. L’acte va comptar amb la presència de la Corporació Municipal, la Reina de la Fira, Laura Llorens, i la seua Cort d’Honor, Lorena Vidal, Laura Borredá, Ana Isabel Patón y Paula Pellicer.

La màxima distinció del concurs va recaure en Javier Cerdà Silvestre, de Bocairent, amb l’obra titolada “Barranc”, de 140 x 160 cm realitzada en tècnica mixta.

També es van atorgar 3 Mencions d’Honor: a la núm. 75 de Lucía Juan Sánchez , d’Aielo de Malferit (València) titolada “Imaginari topogràfic”, de 107 x 130 cm tècnica mixta; a la núm. 56 de Mª Luisa Navarro Moreno de Canals (València), per l’obra titolada “Gavions” de 114 x 163 cm feta en tècnica mixta; a la núm. 44 de Salvador Ribera Lagardera, de Xàtiva (València), per l’obra titolada “Catedral de Toledo” de 150 x 110 cm en tècnica acrílic sobre fusta.

D’altra banda la IV MOSTRA D’ARTISTES XATIVINS, Organitzada, pel Grup Pintors SAIT 2 s’obrin al públic en la Casa de la Cultura. L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de la Corporació Municipal, la Reina de la Fira, Laura Llorens, i la seua Cort d’Honor.