Inauguració del Banc d’Aliments de Càritas d’Albaida

El col·lectiu “Càritas” d’Albaida, depenent de la Parròquia de l’Assumpció de la Mare de Déu d’Albaida, posarà hui en funcionament el seu Banc d’Aliments. Aquest nou servei, que funciona en coordinació amb els Serveis Socials de l’Ajuntament d’Albaida, està orientat a les famílies amb carències econòmiques importants, amb l’objectiu de facilitar-los l’accés a productes de primera necessitat, com aliments o productes per a la higiene personal.

El finançament d’aquestos productes es realitza a través d’un sistema de copagament, on els usuaris han d’aportar el 50% del valor del producte al mercat i l’organització catòlica aporta l’altre 50%.

El Rector d’Albaida, Rvd. Juan José López Pacheco, serà l’encarregat de beneir les noves instal·lacions, que estan ubicades a l’antiga porteria del Convent de la Congregació “Hermanas de San Vicente de Paul”, conegut popularment a la Ciutat com “Les Monges”.

A l’acte assistirà l’Alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert i Quilis, junt amb la Regidora de Benestar Social i Sanitat, Eva Tormo Guillen, 1a Tinent d’Alcalde de la Ciutat.

Data: Dimarts 5 de juliol de 2011

Hora: 18:00 h.

Lloc: Congregació “Hermanas de S. Vicente de Paul”

Junt a la Residència “Verge del Remei”

Carrer Verge de Gràcia