Inauguració de la Fira de Sant Jaume d’Albaida


Dijous 22 de juliol de 2010. Des de la Plaça Major d’Albaida fins l’Avinguda de la Fira
El dijous 22 de juliol de 2010 s’inaugurarà la 623ena edició de la Fira de Sant Jaume d’Albaida, que se celebra a la Ciutat des de l’any 1387 per privilegi del Rei Pere “El Cerimoniós”.

A les 21:00 h. està prevista la concentració de la Comissió de Festes “Verge del Remei” 2010, amb la Regina Major de la Fira i Festes, Carla Cerdá Vidal; la Regina Infantil, Ana Francés Soler; i el President de la Comissió de Festes, Joaquin Soler Cataluña.

L’acte estarà presidit per l’Alcalde d’Albaida, Juan José Beneyto Galbis; junt amb el Regidor de Fira i Festes, José Vicente Espí Soler, i la resta de membres de Corporació Municipal.

Des de la Plaça Major partirà la cercavila que conduirà a tots els participants fins l’Avinguda de la Fira. Al passacarrer prendran part el Grup de Danses “La Vall” d’Albaida i la Colla de Xirimiters i Tabaleters “La Pedrera” d’Albaida, que intervindran amb els balls de “La Dansà plana d’Albaida” i “El Fandango d’Albaida”.

A l’Avinguda de la Fira les Regines de la Fira i Festes, junt amb l’Alcalde de la Ciutat, procediran a realitzar el tall de cinta que donarà per iniciada la Fira de Sant Jaume d’Albaida.