Imatges de la Petra i Santa Bàrbara en Ontinyent

descobrint-la-nova-petrajpEl passat divendres, dia 18 de setembre l’empresa transports Calabuig feia entrega des d’Holanda les noves campanes Santa Bàrbara i la Petra que arribaren als tallers de l’empresa Electrorecamp S.L.

Allí assitiren, per donar una benvinguda com es mereix, el plebà de la Parròquia de Santa Maria, En Juan Melchor Seguí Sarrió, la «camarera» major de les festes de la Puríssima 2009, Remei Seguí Sarrió, la priora de la congregació de sant Vicent de Paul i la de les Obreres de la Creu, diversos sacerdots de la ciutat, la junta pastoral de la Parròquia i el president, Rafael Ballester Gandia i, Sots-president, Rafael Domenech Dominguez de la Colla de Campaners d’Ontinyent acompanyats també de diversos membres de l’Associació.

davant-la-petra

Durant la vesprada es va poder gaudir dels resultats quasi finals de la restauració de campanes com Ximbolet, Sant Bertomeu, Sant Miquel, Sant Josep i Sant Ignasi així com el gaudiment del moment més esperat, descobrir els caixons de fusta que cobrien les dues noves campanes. Van ser uns moments molt emotius dels quals no faltaren grans aplaudiments i alguna més que altra emoció.

hpim4852

Els resultats son més que satisfactoris, tenim unes meravelloses campanes com vos mostrem en aquestes imatges. Ara queda continuar treballant de valent perqué tenim el temps just i molta feina. Ja son més d’un centenar de campaners els qui han confirmat la seua assistència a l’encontre on a més de realitzar tots els actes previstos, hi haurà mes que alguna sorpresa per als assistents.

Els esperem el proper dissabte a l’encontre de campaners i a l’acte de la Plaça de l’Ajuntament!