III Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent

Centenars de xiquets gaudeixen dels “Barrets” de la companyia Rodamons

Centenars de xiquets i xiquetes omplien la Plaça de la Coronació d’Ontinyent, on es representava una nova representació del III Festival de Circ i Teatre que està tenint lloc estos dies a la ciutat. La companyia “Rodamons Teatre” d’Alboraia posava en escena l’espectacle “Barrets”, al qual es creava un particular univers sonor de música en directe interpretada amb instruments antics i d’altres nous i reciclats.

La següent actuació del Festival serà ja el proper divendres, a partir de les 17:00 hores al barri de Sant Rafel, de la mà de la companyia Scura-Splats, que portarà el seu espectacle itinerant “Animàtic”, que compta amb malabars, xanques de ballesta, jocs i acrobàcies.

Posteriorment, també en el barri de Sant Rafel, es comptarà amb la visita de l’emissari dels Reis Mags, al qual els xiquets i xiquetes podran saludar i lliurar les seues cartes a partir de les 17:30 hores, una proposta organitzada per l’Associació de Comerciants del barri a la que se suma l’Ajuntament amb l’actuació itinerant de circ i teatre prevista i amb la posada a disposició d’un trenet per als xiquets i xiquetes.